Uitrusting

We are boys with toys. We beschikken over heel veel eigen materiaal om u video op een professionele manier te maken

 

Studio

studio2Op onze werkplek in Zedelgem hebben we diverse uitgeruste studio's ter beschikking. We kunnen die naar uw noden ombouwen of inrichten.

Maar locatie is uiteraard ook geen probleem. we kunnen uw showroom of demoruimte voorzien van de nodige belichting en dergelijke. Indien u een specifieke locatie zoekt hebben we een uitgebreid netwerk om hiervoor voorstellen te doen.

Camera's

lens1In alle maten en gewichten. Voor reportagewerk houden we vast aan onze oerdegelijke XDcams. We hebben ook grote sensor camera's en sigma cinema lenzen voor de filmische look. PZT camera's die robotgestuurd werken. En een uitgebreid arsenaal aan timelapse camera's, go pro's, osmo,... U vraagt, wij draaien.

Montagefaciliteiten

Vijf vaste montagecellen en mobiele montage pc's, videoencoders, streaming pc's,... Wij werken graag met het adobe pakket, première en after effects zijn onze trouwste bondgenoten. 

Drone

Met twee gediplomeerde drone piloten in huis kunnen wij u voorzien van luchtbeelden. Zij staan te springen om voor u van de grond te gaan.Drone

Inleescabine

inleescabineWe beschikken over een eigen geluidsdichte geluidscabine. Daarnaast kunnen wij door ons wekelijks volume, bijzonder concurrentieel taalversies en voice-overs voorzien in de gewenste talen.

Multicam captatie

Demo_UZ1Met onze captatieset kunnen we meerdere camera's -en computer of video bronnen besturen. Ideaal voor events, live sessies en webinars.

Meer info

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij PVP 

PVP maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.